BRF:er & FASTIGHETSÄGARE

EN ÖPPEN DIALOG

Vi tror på en öppen dialog med Er fastighetsägare och bostadsrättsföreningar där människans vardagliga behov skall tillgodoses. Vi tror att alla vill ha fungerande mobiltelefoni, internet och TV var som helst, både i lägenheten och i övriga utrymmen av fastigheten. Välkommen att kontakta oss för att lösa just Era behov!

HYRESRÄTTER OCH ÄLDREOMSORG

För Hyresrätter och Äldreboenden har vi tagit ett nytt grepp, internet för integration, skola och omsorg är idag en självklarhet som ALLA behöver. Vi kan hjälpa Er med helt nya lösningar!

ERBJUDANDE!

Just nu har vi ett erbjudande för befintliga BRF:er och fastigheter där ni KOSTNADSFRITT erhåller Wi-Fi täckning i exvis trapphus eller tvättstuga *(2 st accesspunkter) om ni tecknar bredband och IP-TV med oss!

Funderar ni på att byta till marknadens modernaste Bredband och TV?

KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Vi erbjuder Er kostnadsfri rådgivning om ni vill investera i någon av våra områden inom QUADRA-PLAY som Mobiltelefonitäckning, WiFi och Fiberbredband i lägenheter, Fastighetsnät (täckning i allmänna utrymmen) och TV. Fastighetssystem för Bokning, Informationsspridning mm finns också vid intresse.