BRF:er & FASTIGHETS­FÖRVALTARE

EN ÖPPEN DIALOG

Vi tror på en öppen dialog med Er fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar där människans vardagliga behov skall tillgodoses. Vi tror att alla vill ha fungerande mobiltelefoni, internet och TV var som helst, både i lägenheten och i övriga utrymmen av fastigheten. Välkommen att kontakta oss för att lösa just Era behov!

MODERNT BOENDE –
MODERNA LÖSNINGAR

Ständig uppkoppling som är säker och stabil överallt i hela fastigheten. Det är för de flesta idag självklara krav men som få leverantörer kan erbjuda. Att kunna fortsätta surfa i tvättstugan eller på innergården borde vara självklart.

Med AWiWo som leverantör kan Ni erbjudas detta!

ERBJUDANDE!

Just nu har vi ett erbjudande för befintliga BRF:er och fastigheter där ni KOSTNADSFRITT erhåller WiFi täckning i exvis trapphus eller tvättstuga (2 st accesspunkter) om ni tecknar bredband och TV med oss!

Funderar ni på att byta till marknadens modernaste Bredband och TV?

KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Vi erbjuder Er kostnadsfri rådgivning om ni vill investera i någon av våra områden inom QUADRA-PLAY som Mobiltelefonitäckning, WiFi och Fiberbredband i lägenheter, TV och Fastighetsnät (täckning i allmänna utrymmen). Vi kan även erbjuda Boknings-, Informations- och Passagesystem m.m. vid intresse.