FLERFAMILJS­BOSTÄDER

MOBILITET MED QUADRA-PLAY®

I dagens samhälle förväntas att internet skall finnas tillgängligt överallt hela tiden, framförallt inomhus. För att bemöta detta har AWiWo AB utvecklat en framtidssäker lösning, Quadra-Play® som gör dagens trådbundna tjänster för Telefoni, Bredband och TV helt trådlös och Mobila. På så vis kan samtliga behov av kommunikation lösas och göras tillgängliga överallt. Detta gäller även fastighetssystem. Awiwo kan som enda leverantör på marknaden leverera detta. Välkommen att testa oss!

BREDBAND, WiFi & TV

Vi radioplanerar alltid Ert WiFi-nät så det är bra täckning i hela Er lägenhet. På så vis kan ni känna er trygga med bra och säkert WiFi. Ni kan få upp till 1 Gbit/s symmetrisk bredbandsuppkoppling i vår Quadra-Playtjänst, dvs överallt i er fastighet. För TV ingår de vanligaste kanalerna i basutbudet och självklart kan ni välja till kanaler om ni önskar fler. Tillvalspaket finns även för Sport- och Filmpaket. Självklart kan ni titta på Er TV på vilken enhet som helst via Play, Streaming och appar!

ERBJUDANDE!

Vi erbjuder alltid att ni för flerfamiljsbostäder och andra fastigheter KOSTNADSFRITT erhåller WiFi-täckning i allmänna ytor som exvis trapphus, tvättstuga, garage eller reception om ni tecknar abonnemang med oss!