HANDEL & KONTOR

BEHOV

Flexibilitet blir allt viktigare för snabba omställningar då företag idag oftare önskar kortare hyreskontrakt.  En låg underhållskostnad och enkelhet då nya hyresgäster flyttar in är en konkurrensfördel på marknaden.

IT-säkerheten blir också allt viktigare för företagare och i takt med att allt fler måste fokusera på kärnaffären finns inte tid och resurser att ha egna IT-tekniker.

Att kunna röra sig fritt i hela fastigheten och vara säkert uppkopplad även utanför sin kontorsyta ses som självklart. AWiWo garanterar detta och mobilitet för den moderna arbetsplatsen!

LÖSNING

Genom att arbeta med nya affärsmodeller kan du som hyresvärd lägga bredband och uppkoppling som en del av hyran, ett trådlöst bredband till varje hyresgäst etableras och som lätt kopplar upp 
skrivare, kopiatorer etc trådlöst från dag 1. Detta medför även att bredbandsabonnemanget endast behöver tecknas under hyrestiden av kontoret. Det gör både hyresvärd och hyresgäst tryggare i affärsuppgörelsen.

Med AWiWo’s säkra och robusta kommunikationsnät erhålles Mobilitet via Wi-Fi och mobiltäckning för alla operatörer i hela fastigheten, ett eget nät på kontorsytan och även fortsatt uppkoppling i allmänna delar av fastigheten. Även trygghet med Rakel för säkerhetskommunikation (Blåljus) för kommersiella fastigheter kan erbjudas vid behov. Som ett resultat av AWiWo Quadra-Play erhålles en plattform för smarta Fastigheter (M2M/IoT).