BYGGHERRE & NYA FASTIGHETER

TOTALENTREPRENAD

Då kraven på kommunikation och digitalisering i nya fastigheter ökar har vi tagit ett nytt grepp, Totalentreprenad för Digitalisering av Era fastigheter. Allt från framdragning av fiber till installation av vår unika Infrastruktur, Quadra-Play samt Service, Drift & Underhåll.

EN NY NIVÅ AV MOBILITET!

Utmana de traditionella ”drakarna” på bredband och TV, vi tar det till en helt annan nivå med vår ”Mobilitet”. Anpassat till den moderna människan.

Vi jobbar med avancerade simuleringsverktyg och alla teknologier. Vi arbetar bara med kända varumärken och certifierad personal. Allt för att ni ska ha en smidig process i Ert projekt.

ONE-STOP-SHOP

WiFi, Bredband, Mobiltelefonitäckning, TV och Rakel är något vi hanterar dagligen, nu kan ni köpa allt i en ”One-stop-shop” på exvis ABT06.

”UNDVIK FLERA
DELENTREPRENADER!”

TVEKA INTE ATT HÖRA AV ER FÖR ETT
FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE DÄR VI BERÄTTAR MER!

KOSTNADSFRI OFFERT

Vi erbjuder kostnadsfritt en offert om ni vill investera i någon av våra områden inom QUADRA-PLAY som Mobiltelefonitäckning, WiFi i lägenheter, Fastighetsnät (bredband), TV och Rakel.

Vi kan även erbjuda PassersystemInformationssystemBokningssystem (för exempelvis tvättstugor), Larmsystem (brand, utrymning, överfall, inbrott, trygghet), Övervakningssystem(temperatur, vattenförbrukning mm) inom totalentreprenad.