Om Awiwo

Vi tar hand om hela processen, för vi älskar tekniska lösningar.

De senaste åren har kraven på kommunikation bara ökat. Internet och mobiltelefonitäckning förväntas finnas överallt. Sverige är med sina traditioner och sin välutvecklade infrastruktur långt fram idag. Ändå finns det många ställen där det fortfarande inte existerar någon täckning. Det var så tankarna kring ett nytt företag på marknaden uppstod.

AWiWo startades med fokus på att säkerställa mobiltelefoni i energitäta byggnader och ställen där människor samlas. Sedan insåg vi att det fanns ett större behov. Ett behov av Quadra-Play®; Full Mobilitet för Telefoni, TV och Bredband.
Så vi skapade det!

ERFARENHET

Med över 100 års total erfarenhet av telekommunikation, som finns inom bolaget, så är det ändå med stor ödmjukhet vi nu går in i en ny era. Att kombinera det bästa från telekommunikation med kommunikationstjänster för att möta morgondagens krav på det uppkopplade samhället.

OLIKA BEHOV

Vi tror på en öppen dialog med Er fastighetsförvaltare, BRF:er och fastighetsutvecklare där människans vardagliga behov skall tillgodoses. Inom mobiltelefoni, internet surfning och TV tittande. Välkommen att kontakta oss för att lösa just Era behov!

AFFÄRSIDÉ

AWiWo kan som unik leverantör på marknaden erbjuda en totallösning för digitalisering av fastigheter till förvaltare, BRF:er och fastighetsutvecklare. Vi säkerställer att all telekommunikation fungerar från dag 1, ett samtal till oss räcker, vi hjälper Er att kostnadseffektivt få till en kvalitetslösning för alla behov. En ”one-stop-shop”!