QUADRA-PLAY®

MOBILITET

I dagens samhälle förväntas att internet skall finnas tillgängligt överallt hela tiden, framförallt inomhus. För att bemöta detta har AWiWo AB utvecklat en framtidssäker lösning, Quadra-Play® som gör dagens trådbundna tjänster för Telefoni, Bredband och TV helt Mobila. På så vis kan samtliga behov av kommunikation lösas och göras tillgängliga överallt. Awiwo kan som enda leverantör på marknaden leverera detta.

Välkommen att testa oss!

BREDBAND

Stabil, säker och ständig uppkoppling är idag ett krav för den moderna människan. Vi är i dagens moderna samhälle helt beroende av bredband och internet. Därför ser vi till att Ni får detta via vår Quadra-Play® tjänst. En i princip obegränsad uppkoppling där Ni alla i familjen surfar, ser på TV och kopplar upp alla de enheter ni kan tänkas ha. Framtidens kommunikationsplattform redan idag helt enkelt!

TV

TV marknaden är något som är i ständig förändring. Trenden att se det man vill när man vill är här för att stanna. Streamingtjänster, Play och TV-appar är därför ett krav. Med vår TV lösning får Ni tillgång till allt detta och såklart även traditionell TV. Se de populäraste kanalerna och köp till olika kanalpaket på det vis Ni själva önskar. Internet TV är lösningen, enklare kan det inte bli.

TELEFONI

De flesta som flyttar till nytt boende skaffar inte längre ett fast telefonabonnemang utan använder oftast endast sin mobiltelefon. Men i många av de nya fastigheter som byggs eftersträvas s.k. energitäthet, dvs väggar och fönster är tjocka och isolerar väl. Detta medför att mobilsignalerna har svårt att nå i lägenheter och  fastigheter. Detta löser vi genom en mobiltäckningslösning för alla mobiloperatörer, och/eller ett Fastighetsnät med WiFi för “WiFi-calling” funktion där samtliga utrymmen i fastigheten har uppkoppling. Här är AWiWo helt unika på marknaden.

SÄKERHET

Tyvärr blir säkerhet en allt viktigare del i vårt samhälle. I AWiWo´s lösningar har vi alltid säkerhet i fokus, exvis brandväggar för bredbandet, Rakel för räddningstjänst och polis i de byggnader som kräver det. Med AWiWo som leverantör kan du alltid känna dig trygg!

STOCKHOLM, SWEDEN Staircase in Solna suburb