TOTALENTREPRENAD FÖR DIGITALISERING AV DIN FASTIGHET

QUADRA-PLAY®

Vår unika produkt i totalentreprenad ger dig endast en part att avtala med för all kommunikation i fastigheten.

FIBERANSLUTNING TILL FASTIGHETEN

Vi löser fiberanslutning till fastigheten och/eller hela områden. Projektering, nedläggning av kanalisation, framdragning, anslutning, uppkoppling på stomnät och belysning av fiber. Vi handhar och tecknar de avtal som krävs med alla parter som vi koordinerar mot dig som byggherre. Redundant anslutning kan också erbjudas om extra säkerhet krävs.

INFRASTRUKTUR

Fastighetsnät för trådlös anslutning av hela fastigheten är ett unikt erbjudande på marknaden. Vi garanterar täckning och funktion i all ytor. Ett högprestandanät med symmetrisk uppkoppling. Vi kan även via ett nära samarbete med mobiloperatörerna erbjuda mobiltäckningslösningar från alla operatörer. Där så krävs kan vi även installera ett integrerat system för räddningstjänsten kommunikationssystem Rakel. Ofta ett krav i höga byggnader och/eller kommersiella fastigheter. Självklart ordnar vi nödvändig utrustning för fasta bredbandsanslutning i lägenheter och kontor om så önskas.

TJÄNSTER

På den kommunikationsplattform vi bygger in i fastigheten kan vi leverera de flesta tjänster som Brf:er och kommersiella kunder kräver. Mobilitet via vår Quadra-Playtjänst i hela fastigheten medför att Ni kan erbjuda följande:

Trådlöst bredband via ett radioplanerat WiFi nät för bästa täckning i hela lägenheten.
Fastighetsnät för trådlöst bredband i hela fastigheten synkat med det privata nätet i lägenheten.
Fast bredband i lägenheter och kontor om så önskas.
Modern IP-TV med Play, streaming och appar.

Självklart kan ni välja valda delar av ovanstående beroende på hur just Ert behov ser ut!

SYSTEMHANDLINGAR & KRAVSTÄLLNING

Awiwo kan erbjuda support och konsultation vid kravställning av allt som krävs för digitalisering av er fastighet. Ju tidigare vi kommer in i processen desto bättre. Att förbereda kanalisationen i fastigheten som synkas med elentreprenaden är ett sätt att optimera kostnaderna vid nybyggnation. Vi gör även de simuleringsarbeten som krävs för mobiltäckning, Rakel och Fastighetsnät (WiFi). På så vi kan Ni tidigt se om täckning kommer bli ett problem eller inte. Utifrån alla analyser gör vi sedan ett förslag på en unik Quadra-Playlösning till Er baserad på vår standardlösning.

Allt detta kan självklart även göras för s.k. konverteringsprojekt (ombyggnation av äldre fastigheter).