Om oss

Vi tar hand om hela processen, för vi älskar tekniska lösningar.

Om AWiWo

Awiwo startades med fokus på mobiltäckning för samtliga mobiloperatörer inomhus i en enda infrastruktur. I takt med att behoven av digitalisering eskalerat inom fastighetsbranschen har flera tjänster adderats över tid. Genom att nu också erbjuda helt nya affärsmodeller genom så kallade NaaS-tjänster (Network as a Service) finns möjlighet för alla fastighetsbolag att investera i en framtidssäker infrastruktur med Awiwo.

Att det sedan finns flera alternativ att lösa den trådlösa uppkopplingen på är mycket positivt. Det hela beror mest på de unika behov som finns för varje fastighet och fastighetsägare. En av mobiloperatörerna certifierad mobiltäckningslösning eller en WiFi-calling lösning med höghastighetstäckning överallt i fastigheten kan båda vara rätt. Tillsammans ger de också redundans som blir mer och mer viktigt och efterfrågat. Awiwo erbjuder samtliga med sin expertis inom trådlös uppkoppling och relaterade fastighetstjänster. Digitalisera er fastighet med oss så kan ni vara trygga att det fungerar, alltid!

Erfarenhet

Med över 100 års total erfarenhet av telekommunikation, som finns inom bolaget, så är det ändå med stor ödmjukhet vi nu går in i en ny era. Att kombinera det bästa från telekommunikation med kommunikationstjänster för att möta morgondagens krav på det uppkopplade samhället.

”VI HAR ÖVER 100 ÅRS TOTAL ERFARENHET INOM TELEKOM.”

Affärsidé

Awiwo kan som unik leverantör på marknaden erbjuda en totallösning för digitalisering av fastigheter till förvaltare, kontor, bostäder och fastighetsutvecklare. Vi säkerställer att all telekommunikation fungerar från dag 1, ett samtal till oss räcker, vi hjälper Er att kostnadseffektivt få till en kvalitetslösning för alla behov. En ”one-stop-shop”!