Network as a Service (NaaS)

Med helt nya affärsmodeller kan ni nu som fastighetsägare upphandla oberoende, flexibel och framtidssäker infrastruktur. Trygg finansiering finns att tillgå.

ANALYSERA ERA FASTIGHETSBEHOV

AKTA

Med vår analystjänst går vi igenom de unika behov ni som kund och er/a fastighet/er har. Detta kan vara ett bra första steg för att förstå vilken lösning som passar bäst för er fastighet. Awiwo går igenom den unika fastigheten, var den befinner sig, vilka brukare som ska använda den och befinna sig där samt vilka behov och önskemål ni som fastighetsägare har för både nutid och framtid. Vi kallar den AKTA (Awiwo Kommunikation och Telekom Analys).

NaaS-tjänster

CONNECT

Awiwo förbereder en trådlös uppkoppling överallt i er fastighet. Detta genom radioplanering av fastigheten. Denna enklaste NaaS-lösning är tjänsteneutral och ger möjlighet att koppla in vilken tjänsteleverantör som helst på infrastrukturen. Tjänsten erbjuds för både WiFi och Mobiltäckning.

ACTIVE

I en något mer avancerad NaaS-lösning levereras även aktiva tjänster så som fiberbredband, WiFi och/eller mobiltäckning. Olika tjänsteleverantörer kan blandas med Awiwo. 

Vi ordnar även finansiering om sådana önskemål finns!

COMPLETE

För största flexibilitet och möjlighet att expandera de aktiva tjänsterna över tid. Awiwo levererar det senaste och modernaste teknikerna för trådlös uppkoppling och täckning överallt i Er fastighet. 4G, 5G, Telecom grade WiFi eller annat, Awiwo löser det!